Nespresso bij Q8

De beste koffiestop met Nespresso

Druk, druk, druk! Altijd onderweg en geen momentje voor jezelf? Neem dan zeker die welverdiende pauze op een Q8 tankstation om van een lekkere Nespresso te genieten. Hij wordt dan wel niet geserveerd door George Clooney, maar daarom is hij niet minder lekker!

Wat smaakt er beter dan een lekkere kop koffie onderweg? In elke capsule zit de beste koffie ter wereld. Geblend, gebrand en gemalen met de grootste deskundigheid van de Nespresso Experts. Een puur kopje geluk! Je kan kiezen uit zeven soorten overheerlijke koffie. Zo is er voor elk wat wils. Weet je niet goed welke van de zeven smaken te kiezen? We helpen je alvast op weg.

Een goed straf kopje koffie?

Heb je de afgelopen nacht niet goed geslapen? Of moet je na een lange en vermoeiende werkdag nog naar die ene late vergadering? Dan kan je onderweg wel een straf kopje koffie gebruiken. Probeer dus zeker een van onze Espresso’s. Exact die caffeinekick die je nodig hebt!

Ristretto

Ristretto

Ristretto - Intens en aanhoudend

Ristretto is een sterk gebrande, zuivere Arabica uit Midden- en Zuid-Amerika. De koffie heeft een volle body die een uniek chocolade-accent onthult. Een sterke kop koffie gebald in amper 25ml.

Espresso-forte

Espresso forte

Rond en evenwichtig

Deze sterk gebrande espresso, die uitsluitend is samengesteld uit Arabica’s uit Midden- en Zuid-Amerika, heeft een complex aroma waarin geroosterde en fruitige accenten mooi in evenwicht zijn.

Espresso-leggero

Espresso Leggero

Licht en verfrissend

Espresso Leggero, een heerlijke melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en Robusta. Hij dankt zijn lichte chocolade- en graanaccenten aan zijn evenwichtige body.

Mag het wat zachter?

Zin in kopje koffie zonder dat je hartslag richting 180 racet, maar waar toch genoeg smaak in zit? Kies dan voor een Lungo. Niet de strafste koffie op de markt, maar wel het ideale kopje voor iemand die wil genieten onderweg.

Lungo-forte

Lungo Forte

Elegant en geroosterd

Deze unieke en complexe melange van Arabica’s uit Midden- en Zuid-Amerika kenmerkt zich door sterke geroosterde accenten en een subtiele fruitige noot.

Lungo-leggero

Lungo Leggero

Bloemachtig en verfrissend

Lungo Leggero is een subtiele, zeer licht gebrande blend van Arabica’s uit Oost-Afrika en Midden- en Zuid-Amerika. Deze zeer aromatische koffie onderscheidt zich door zijn subtiel boeket van bloemachtige noten die doen denken aan jasmijn.

Een koffie zonder caffeïne?

Je drinkt graag koffie maar je hebt er geen slapeloze nachten voor over? Of word je nerveus van koffie, maar drink je het toch zo graag? Dan is een Decaffeinato jouw ideale koffie. Aarzel dus niet, en geniet van je kopje geluk.

Espresso-decaf

Espresso Decaffeinato

Vol en krachtig

Deze sterk gebrande blend van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en een vleugje Robusta kenmerkt zich door een volle body die subtiele geroosterde chocolade- en graanaccenten onthult.

Lungo-decaf

Lungo Decaffeinato

Zacht en aromatisch

Deze op natuurlijke wijze gedecafeïneerde variëteit is een evenwichtige melange van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en Robusta. De koffie biedt een accent van rode vruchten dat in evenwicht wordt gebracht door een zachte graanachtige noot.

Drink en geniet

Ontdek de zeven verschillende variëteiten die in de Q8-tankstations worden aangeboden en maak van jouw autorit een reis naar het buitengewone waarbij al je smaakpapillen geprikkeld worden. Ben je klaar voor jouw welverdiende koffiepauze onderweg? Geniet dan snel van jouw Nespresso bij een Q8 in je buurt!