Q8 parking finder

Wil jij ook snel en zorgeloos parkeren in hartje Antwerpen?

Test nu de nieuwe parkeerapps van Q8!

Een parkeerplaats op straat zoeken in een drukke stad als Antwerpen is een tijdrovende, vervelende bezigheid. En wanneer je dan ein-de-lijk een plekje hebt gevonden, moet je nog uitvissen waar en hoe je kan betalen. Héél frustrerend... Zeker wanneer je een belangrijke afspraak hebt of gewoon een dagje zorgeloos wil shoppen.

Q8 is jouw partner on the road

Q8 wil oplossingen aanbieden om het leven onderweg zo makkelijk mogelijk te maken en je parkeerstress weg te nemen. Daarom zijn we volop bezig met het ontwikkelen van handige tools en apps, zoals de Q8 parking finder app en de Q8 pay parking app.

 

Met de Q8 parking finder app vind je makkelijk een vrije parkeerplaats op straat én krijg je de snelste route naar je eindbestemming te zien.

 

Met de Q8 pay parking app betaal je nooit meer teveel voor je parkeersessie (of te weinig, waardoor je kans loopt op forse parkeerboetes).

 

Jouw mening telt

Je kan de apps afzonderlijk van elkaar gebruiken. Installeer één van de apps of installeer ze allebei en geef ons je ongezouten mening over deze testversies. Want met jouw feedback kunnen we de Q8 parking finder app en de Q8 pay parking app verbeteren en volledig afstemmen op je behoeften.

Maak je al gebruik van de 4411 app? Dan zal de Q8 pay parking app jou automatisch herkennen.

Test nu als één van de eersten deze apps tot 31 maart 2020.

Beantwoord eerst een aantal vragen en download daarna de testversies. Tijdens de testperiode sturen we je af en toe enkele vragen via pushberichten. Je opmerkingen, feedback en ideeën zijn altijd welkom.

Lees hier de handleiding hoe je de Q8 pay parking app kan installeren:

Na installatie van de apps vragen we je akkoord te gaan met de gebruikersvoorwaarden. 

Ben je reeds één van onze testers en heb je een vraag of opmerking? Klik dan hier voor de FAQ van Q8 pay parking app en Q8 parking finder app en de contactgegevens van onze Customer Service.