Samen sterk tegen corona

Ook nu onze overheid nog strengere maatregelen neemt om het coronavirus een halt toe te roepen, willen we jou een uitstekende service blijven bieden. De meeste van onze tankstations, Delhaize Shop & Go’s en Panos blijven geopend, momenteel met aangepaste openingsuren. We zijn wel genoodzaakt om onze carwashes tijdelijk te sluiten.

We stellen hierbij absoluut de gezondheid van ons personeel en onze klanten voorop. En daar hebben we ook jouw hulp bij nodig!  We vragen je dan ook om de richtlijnen in de stations, shops en toiletten zo goed mogelijk op te volgen.

Zo zullen we het aantal klanten beperken tot 1 per 15m². Aan de winkel zal je zien hoeveel mensen er maximaal tegelijk binnen mogen. Gelieve dus buiten te wachten - met 1,5 meter afstand tussen jezelf en andere klanten - indien dit maximum bereikt is.

Tussen 8 en 9u ’s ochtends zullen de shops prioriteit geven aan 65-plussers, zorgverleners en politie. Geef hen ook op andere momenten voorrang. We hebben meer dan voldoende voorraad en stellen alles in het werk om het aanbod dagelijks aan te vullen, zodat elke klant zijn normale boodschappen kan blijven doen.

In onze winkels worden de installaties, oppervlakken en toiletten nu meer dan ooit zeer geregeld ontsmet en de kassazones afgeschermd. Verder vragen we je om deze absoluut noodzakelijke hygiënische maatregelen te respecteren:

  • Houd 1,5 meter afstand van andere personen (en volg markeringen) – ook aan de pompen
  • Kom alleen, zonder familie
  • Hanteer een goede hand-, nies- en hoesthygiëne
  • Betaal met kaart, bij voorkeur contactloos.
    Voor het tanken, installeer de Q8 smiles-app en activeer mobiel tanken.
  • Neem het tankpistool vast met een doekje

We zijn bijzonder trots op onze mensen die er alles aan doen om je verder te helpen in deze moeilijke tijden. Uit respect voor hen vragen we je dan ook om deze maatregelen te respecteren.

Als we samen deze inspanningen doen, kunnen we deze crisis de baas.

Zorg goed voor jezelf en elkaar en hou het veilig!