Delhaize plus-punten, alleen maar voordelen

Spaar je Delhaize plus-punten bij Q8

Gebruik de Delhaize plus-kaart bij Q8 en spaar snel en gemakkelijk extra plus-punten bij elkaar. Je spaart zowel punten op je aankopen in de shop als op je tankbeurt. Zo heb je in geen tijd een €5 cheque in je portemonnee zitten.

Brandstof tanken en plus-punten sparen doe je dag & nacht

Bij elke tankbeurt krijg je van ons 1 plus-punt per 2 liter brandstof*. Scan na het betalen van je tankbeurt je Delhaize plus-kaart of -sleutelhanger aan de spaarpaal buiten op het tankstation. De spaarpaal vind je terug aan de ingang van de shop, of ergens anders dicht bij de pompen. Bij een aantal Q8 easy stations is de Delhaize plus-kaartscanner ingewerkt in de pomp. Handig en gemakkelijk! Het enige wat jij moet doen is de instructies op de spaarpaal volgen. Alles gescand en ingevoerd? Dan vind je op het scherm onmiddellijk je totale plus-puntensaldo terug.

*Je hebt recht op plus-punten wanneer je betaalt met cash, debet- of kredietkaart.

Delhaize plus-punten sparen in onze Shop & Go

In de Delhaize Shop & Go bij Q8 kan je tijdens de openingsuren ook je Delhaize plus-punten binnen in de shop sparen. Toon bij je shopaankoop je Delhaize plus-kaart aan de kassa en spaar zo je extra plus-punten bij elkaar. Je spaart telkens 1 plus-punt per aankoopschijf van €2*.

*Je kan geen plus-punten sparen op vuilniszakken van de gemeente, sigaretten, leeggoed, producten van bpost of de Nationale Loterij.

Extra plus-punten sparen

Spaar extra Delhaize plus-punten via een Q8-coupon, of krijg ze automatisch van ons tijdens één van de acties bij Q8. Wil je deelnemen aan één van onze acties, houd dan zeker onze website en de Delhaize website in de gaten. Zo mis je nooit een kans om die extra plus-punten te scoren! Deze extra Delhaize plus-punten spaar je steeds bovenop de gewone plus-punten na je tankbeurt of je aankoop in een Shop & Go.

Lees hier meer over extra plus-punten sparen.

Nog geen Delhaize plus-kaart?

Je kan de Delhaize plus-kaart met twee bijhorende sleutelhangers gratis in alle Belgische Q8 tankstations met shop verkrijgen. Je kan ook langsgaan bij een Delhaize-winkelpunt of je online laten registreren via de website van Delhaize. In dit geval ontvang je de plus-kaartkit bij je thuis. Zo spaar je met het hele gezin je Delhaize plus-punten nóg sneller bij elkaar!