Q8-innovations-test-mee

Test mee met Q8 innovations

Q8 innovations in het kort

De meeste mensen kennen Q8 van de bemande tankstations met Shop&Go, Panos en Nespresso, en van de onbemande tankstations Q8easy. We willen onze klanten veel meer bieden dan enkel brandstof. We zijn volop in evolutie van petroleumspeler naar een bredere mobiliteitsspeler met allerlei diensten die onze klanten meer comfort bieden en mobiliteit makkelijker en duurzamer maakt.

Meer info over Q8 innovations

Onderzoek en testen van innovatieve nieuwe diensten

Alle nieuwe services die wij bedenken testen wij. Dit doen wij meestal met een kleine, geïnteresseerde groep mensen. Wil jij deelnemen aan een of meerdere van onze tests? Schrijf je dan hieronder geheel vrijblijvend in.

Voor elke nieuwe service die Q8 innovations lanceert is een proces van onderzoeken en tests vooraf gegaan. De lancering zelf behoort vaak ook nog tot de test. Voor deze onderzoeken en tests maakt Q8 innovations gebruik van een groep geïnteresserde mensen die hun mening en ervaringen willen delen. Alleen op deze manier kunnen wij een dienst ontwikkelen die perfect past bij de behoeften van onze klant.

Ben jij ook geïnteresseerd in onze ontwikkelingen en wil je deelnemen? Lees dan verder en meld je aan als deelnemer.

Wat kun je verwachten?

  1. Allereerst zullen wij je af en toe een paar vragen stellen. Deze vragen zijn meestal gerelateerd aan mobiliteit of uw eigen gedrag met betrekking tot mobiliteit.
  2. Daarnaast zullen wij je uitnodigen om deel te nemen aan tests van nieuwe services. Je kunt hierbij denken aan een app of een nieuwe functionaliteit op onze tankstations of online. Bij deze tests zullen dan ook weer vragenlijsten horen.
  3. Een innovatieproces bestaat uit verschillende fasen. De ene keer verloopt een fase snel, de andere keer langzaam. Ook zijn tests vaak regio gebonden. Hierdoor kunnen wij niet een bepaalde regelmaat aanduiden dat je een vraag van ons kunt verwachten.

Je kunt ten alle tijden je deelname beëindigen of aangeven niet te willen deelnemen aan een specifieke test.

Inschrijven testpanel

Wil je je inschrijven voor ons testpanel, vul dan hieronder je gevens in. Heb je nog vragen, stel ze dan gerust via [email protected].

Alvast hartelijk dank.

Je interesses
Alle vormen van vervoer
Alle aan mobiliteit gerelateerde services als verzekeringen, pechhulp, etc.
Alles dat te maken heeft met electrische voertuigen en laadmogelijkheden
Je gegevens worden opgeslagen in onze database. Je gaat akkoord met onze algemene voorwaarden