Altijd een Q8-station in je buurt

Zoek een tankstation in de buurt

Q8

Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

In een Q8-station vind je alles voor onderweg. Hier kan je tanken combineren met een bezoekje aan de shop. Van een snack of koffie tot een volledige lunch of boodschappenmand vol verse voeding. Q8 biedt een totaalervaring!

Q8 easy

Je wagen makkelijk voltanken en snel weer de baan op? Dat kan bij één van onze Q8 easy-stations. Je geniet van een flinke korting op de officiële brandstofprijzen en bespaart gemiddeld zo'n 10 eurocent per liter. Op een tankbeurt van 50 liter komt dat al snel neer op een korting van maar liefst 5 euro!

Een man en een vrouw die kijken naar een Q8 app.

Smiles spaar je overal

Of je nu stopt bij een Q8 of Q8 easy-station: je kunt altijd Smiles sparen. Scan jouw Q8-kaart of app aan de pomp of in de shop en krijg 1 Smile per liter brandstof of per euro die je uitgeeft in de shop. Spaar 500 Smiles en ruil ze om voor mooie kortingen aan de pomp, in de shop of voor leuke cadeaus bij één van de Q8 smiles-partners.