Filter

Stations

Delhaize Shop & Go bij Q8

Winkelen bij Delhaize Shop & Go

Panos bij Q8

Plezant krokant bij Panos

pluz-punten sparen bij Q8

Delhaize plus-punten sparen

Nespresso bij Q8

De subliemste Nespresso stop

Meer over Q8

Q8 easy

Bij Q8 Easy kan je snel en eenvoudig onbemand tanken

Bij Q8 easy tank je gemakkelijk en veilig je wagen vol en ga je snel weer de baan op om je trip verder te zetten. Onderweg moet dat vaak niet meer zijn, tenzij je natuurlijk liever tussendoor nog eens geniet van een ovenvers belegd broodje of een heerlijke kop koffie. Voor wie het net iets sneller en met minder poespas mag verlopen: in België vind je ruim 110 Q8 easy-stations waar je voordelig kan tanken.

Q8 Liberty Card

De vrijheid van de Q8 Liberty Card: tanken waar je wil

De vrijheid hebben om te kiezen waar je tankt, dat biedt de Q8 Liberty Card. Waar u ook bent in de Benelux, er is altijd wel een Q8-station in de buurt. Daarbovenop biedt de Q8 tankkaart tal van voordelen.

Q8 Mobility Card

Optimale mobiliteit met de Q8 Mobility Card

Heeft u behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Q8 Mobility Card iets voor uw onderneming. Tanken, taxi, openbaar vervoer, parkeren - het is een kleine greep uit de mogelijkheden die deze mobiliteitspas aanbiedt. De Q8 Mobility Card wordt uitgegeven in samenwerking met XXImo.

Nieuws

Nieuws
Smart drivers app
Meer dan 4 op 10 jongeren vindt dat parkeren de moeilijkste handeling is bij het autorijden. Eén jonge kerel op 15 gelooft dat je jezelf na 1000 kilometer al een ervaren bestuurder kan noemen. Het BIVV lanceert op basis van deze vaststellingen, in samenwerking met Q8, Baloise, Recytyre en Volvo Cars, een online platform en gratis applicatie die jongeren en hun ouders stapsgewijs op weg helpt naar hun rijbewijs en begeleidt hen ook na het behalen ervan.
Nieuws
Nieuw-Q8-service-station-Lier
Lier, 3 april 2017 – Bemand tankstation met 7/7 geopende Delhaize Shop & Go en Panos versterkt het Q8 netwerk. Op 3 april heeft de officiële opening plaatsgevonden van het nieuwe Q8-tankstation in Lier. Dit bemande tankstation is gelegen op de Hoogveldweg 131. Klanten kunnen er niet alleen tanken, ze kunnen er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop & Go.

Schrijf je in op de Q8 nieuwsbrief!