Frank Rouwens is nieuwe Managing Director Q8 Northwest Europe

Frank Rouwen zit voor een Q8 poster

Frank Rouwens is sinds 1 mei de nieuwe Managing Director van Q8 Northwest Europe. Na 7 jaar als General Manager bij Q8Oils is dit een mooie nieuwe uitdaging in zijn carrière. “Ik kijk ernaar uit om onze transformatie naar een duurzame mobiliteitsspeler met focus op e-mobiliteit en snelladen verder te zetten. Samen met onze teams wil ik verder bouwen aan onze straffe ambities voor de toekomst”, aldus Frank Rouwens. 

Het is een nieuwe en uitdagende stap in de indrukwekkende carrière van Frank Rouwens in de energiesector bij verschillende internationale spelers en sinds 2016 bij Q8Oils. “Als General Manager bij Q8Oils heb ik de voorbije jaren samenmet onze teams over heel de wereld grote stappen vooruitgezet om van Q8Oils een dynamische en sterke speler inde smeermiddelenmarkt te maken”, vertelt Frank Rouwens. “Ik ben blij om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en zo de transformatie van Q8 Northwest Europe naar een duurzame mobiliteitsspeler verder te realiseren. Ik kijk er dan ook naar uit om ons e-mobiliteitsnetwerk verder uit te bouwen en dit met een grote focus op snelladen en convenience. Samen met onze sterke teams, ben ik ervan overtuigd dat we klaar zijn om onze straffe ambities te verwezenlijken.” 

 

Bij Q8Oils wordt de rol van General Manager overgenomen door Bert Gillis, die in zijn 20-jarige carrière bij Q8 verschillende rollen vervulde als Retail Manager, Director Supply & Logistics, Retail Director en MD delegate. Sven Dochez, huidig Supply & Innovation Director bij Q8 neemt de rol over van Bert Gillis als Retail Director. 

 

Perscontact 

Karen Sleurs 

Communicatiebureau Wyngs 

[email protected] 

0485287352 

Katia Van Bouwel  

Brand & Corporate Communications Manager Q8 

[email protected]  

Over Q8   

Q8 is één van de grootste brandstofspelers op de Belgische markt met ruim 465 tankstations en een netwerk van meer dan 120 lokale 'Shop&Go'-convenience stores in België, samen met Delhaize en Panos. Met HVO100, CNG, LNG en Q8 electric zet Q8 zich ook sterk in voor meer duurzame mobiliteit.  Sinds Q8 drie jaar geleden Q8 electric lanceerde, gaat het snel met de uitbouw van zijn laadnetwerk. De Q8-laadpas en -app geven toegang tot meer dan 400.000 laadpunten in Europa en nagenoeg alle laadpunten in de Benelux. Momenteel heeft Q8 46 stations in de Benelux uitgerust met snelladers waarvan er de komende 5 jaar tot meer dan 250 zullen worden. Zo bouwt Q8 hard verder aan zijn transformatie naar een duurzame mobiliteitsspeler.