Q8-station

Onze waarden, in ieders voordeel

De waarden van Q8 weerspiegelen de diepgewortelde overtuiging dat ons bedrijf op een zeer professionele en ethische manier moet geleid worden. Op die manier kunnen onze aandeelhouders, klanten, medewerkers, partners en leveranciers vertrouwen hebben in én trots zijn op hun relatie met Q8.

De klant staat centraal

De ervaring van onze klanten is cruciaal voor ons. We willen dan ook producten en diensten leveren die de behoeften van onze klanten perfect inlossen. We willen vooral luisteren naar de klant en vernieuwend zijn in ons aanbod.

Veiligheid voor alles en iedereen

We willen het goede voorbeeld geven door de grootste zorg te besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast streven we er ook naar continu verbeteringen door te voeren in die domeinen. We willen steeds een veilige werkomgeving bieden en sporen onze medewerkers actief aan om de strengste veiligheids- en gezondheidsnormen toe te passen.

Q8 denkt aan het milieu

We erkennen ten volle onze verantwoordelijkheid voor het milieu en onze omgeving. We nemen voortdurend initiatieven die bijdragen aan een duurzame toekomst. Zo zoeken we telkens naar manieren om onze energie-efficiëntie zo hoog mogelijk te houden.

Vormen van een gemeenschap

De gemeenschappen waarin we actief zijn, zijn erg belangrijk voor ons. We werken er elke dag actief aan om positieve relaties op te bouwen met die gemeenschappen.

Ethisch correct handelen

Bij Q8 handelen we steeds op een correcte en ethische wijze en beschermen we de belangen van onze aandeelhouders en onze klanten, partners en medewerkers. We doen er alles aan om hen steeds met de hoogste integriteit te behandelen.