Q8 easy

Q8 easy, snel en voordelig tanken

De naam Q8 easy zegt het zelf: gemakkelijk je wagen voltanken en snel weer de baan op om je trip verder te zetten. Voor wie het net iets sneller en met minder poespas mag verlopen: in België vind je ruim 110 Q8 easy-stations waar je terecht kan voor een voordelige tankbeurt.

Hogere kortingen aan de pomp

De Q8 easy stations zijn onbemande tankstations. Geen shops en geen personeel dus, en dat merk je aan de voordelige pompprijzen. Je geniet hier telkens van een aanzienlijke korting op de officiële brandstofprijzen. Gemiddeld bespaar je zelfs 10 eurocent per liter door te tanken in een Q8 easy station. Op een tankbeurt van 50 liter komt dat toch al snel neer op een korting van maar liefst 5 euro! Die korting verrekenen wij direct in de prijs die je aan de pomp aangeduid ziet en geldt voor iedereen. Het kortingsniveau kan verschillen per regio en hangt af van het prijsniveau van lokale concurrentie of van promotie-acties.

Spaar ook hier je Smiles

Nog een voordeel van Q8 easy: naast een mooie korting kan je meteen ook Smiles sparen bij iedere tankbeurt. Scan jouw Q8 kaart of app aan je Q8 easy pomp, en spaar 1 Smile per liter brandstof die je tankt.

Onbemand is niet onbemind

Q8 easy tankstations zijn uitgerust met hoogwaardige technologie om jouw veiligheid te garanderen. Alle onbemande tankstations worden 24/24 geobserveerd en bewaakt. Ook jouw veiligheid op de weg willen we garanderen. Zo is er altijd een bandenblazer aanwezig waardoor je steeds met de juiste bandenspanning de weg op kan. 

Daarnaast zijn onze wachtmannen continu op weg om deze Q8 easy stations te onderhouden. Dankzij hen kan je tanken op een proper station, zijn de vuilbakken geleegd en zijn er ook altijd doekjes beschikbaar om je handen na het tanken weer proper te maken. Want het is niet omdat we geen shop of personeel ter plekke hebben, dat we je daarom helemaal aan je lot overlaten.