Q8 electric: altijd opgeladen

Elektrisch rijden? Met Q8 electric krijg je met één Q8 electric-kaart en één app toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Maar sowieso: een fluitje van een cent. Maak jij ook de switch? Dan krijg je bij Q8 electric ook een scherpe en transparante prijs.

Altijd een oplaadpunt in je buurt

Q8 electric: da’s zero laadstress, want in de Q8 electric-app vind je in heel Europa altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare oplaadpunt. Momenteel hebben we er meer dan 350.000 in de aanbieding – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kan je sowieso 99% van de laders gebruiken.

Trouwens: wist je dat je niet eens moet inloggen in de app om de beschikbare laadpalen in je buurt of langs je route te zien?

 

Ontgrendel het netwerk met je Q8 electric-kaart

Laadbeurten starten, stoppen en afrekenen? Dat doe je allemaal met je Q8 electric-kaart! Vraag ze aan via de Q8 electric-app, dan zit ze een week later in je bus.

Vergeet je Q8 electric-kaart niet te koppelen aan je app: zo verloopt je betaling automatisch en kan je je laadhistoriek van nabij opvolgen.