Q8 electric : altijd opgeladen

Elektrisch rijden? Met Q8 electric krijg je met één Q8 electric-kaart en één app toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Maar sowieso: een fluitje van een cent. Maak jij ook de switch? Dan krijg je bij Q8 electric ook een scherpe en transparante prijs.

Voor particulieren
Voor professionelen
Q8 electric - Een vrouw die aan het wachten is tot haar auto is opgeladen aan een laadpaal terwijl zij op haar smartphone zit te scrollen.

Altijd een oplaadpunt in je buurt

Q8 electric: da’s zero laadstress, want in de Q8 electric-app vind je in heel Europa altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare oplaadpunt. Momenteel hebben we er bijna 400.000 in de aanbieding – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kan je sowieso 99% van de laders gebruiken.

Trouwens: wist je dat je niet eens moet inloggen in de app om de beschikbare laadpalen in je buurt of langs je route te zien?

Q8 electric | Een Q8 electric Storm oplaadstation met mensen en een paar auto's op de parking.

Q8 breidt uit : tot 200 snellaadstations met shops en restaurants

Je auto laden terwijl je boodschappen doet, een koffie drinkt of iets eet? Dat kan binnenkort aan de allereerste full servicesnellaadstations van Q8 electric en partner Storm. We bouwen de komende jaren tot 200 nieuwe snellaadstations op toplocaties in België waarvan de helft met shops, broodjes, koffie en snelservice-restaurants. Het eerste station opent in de zomer van 2024.

 

Q8 electric: In de linker hand een Q8 electric kaart en in de rechter hand een smartphone met de Q8 electric app die openstaat.

Ontgrendel het netwerk met je Q8 electric-kaart

Laadbeurten starten, stoppen en afrekenen? Dat doe je allemaal met je Q8 electric-kaart! Vraag ze aan via de Q8 electric-app, dan zit ze een week later in je bus.

Vergeet je Q8 electric-kaart niet te koppelen aan je app: zo verloopt je betaling automatisch en kan je je laadhistoriek van nabij opvolgen.