Nieuw Q8 tankstation opent in Lier

Nieuw-Q8-service-station-Lier

Bemand tankstation met 7/7 geopende Delhaize Shop & Go en Panos versterkt het Q8 netwerk

Lier, 3 april 2017 – Op 3 april heeft de officiële opening plaatsgevonden van het nieuwe Q8-tankstation in Lier. Dit bemande tankstation is gelegen op de Hoogveldweg 131. Klanten kunnen er niet alleen tanken, ze kunnen er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop & Go. Die biedt de keuze uit een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij Panos als in de uitgebreide koffiecorner van Nespresso.

Het station beschikt over één pompeiland met vier pompen. Er zal ook een plus-punten terminal geïnstalleerd worden, waarbij klanten per 2 liter getankte brandstof 1 plus-punt kunnen sparen.  

Q8: veel meer dan een tankstation

De Q8 Shop & Go biedt heel wat vernieuwde diensten. Hierbij een overzicht:

  • Delhaize Shop & Go: een ruim aanbod verse maaltijden, van salades tot gegrilde kip, vers brood, basisproducten, bloemen en geschenken

  • Nespresso corner

  • een Panos met vers aanbod aan belegde broodjes en patisserie

  • een ruim assortiment producten van de Nationale Loterij

  • Delhaize Shop & Go is bovendien 7/7 geopend van 6u00 tot 22u00, ook op feestdagen

“Q8 stelt alles in het werk om zijn klanten een complete winkelervaring aan te bieden, dit in en rond de stations. Daarom kunnen klanten bij ons meer dan enkel tanken. Zo kunnen ze snel boodschappen doen, een hapje eten of rustig even ontspannen”, vertelt Katia Van Bouwel, Corporate Communications Expert bij Kuwait Petroleum Belgium.

Delhaize Shop & Go en Q8: het verhaal van sterke partners

Q8 en Delhaize merkten bij hun klanten de afgelopen jaren een stijgende vraag naar buurtwinkels, zoals kleine winkels langs autosnelwegen, in stadscentra en in trein- of metrostations. Om aan deze vraag tegemoet te komen, werd een volledig nieuwe Delhaize Shop & Go winkel ondergebracht in het Q8-tankstation van Lier.

De Delhaize Shop & Go is vooral gericht op klanten die onderweg snel kant-en-klare producten willen meenemen of ter plaatse iets willen eten. Daarnaast vind je er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta, ontbijtproducten enz. Het aanbod omvat ongeveer 1.500 producten, waarvan 200 verse producten. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dag vers brood. Al de broden worden namelijk ter plaatse gebakken.

“Licht, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Shop & Go Delhaize Lier. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen,” aldus Abdil Köycü en Ahmet Altintas, de uitbaters van Q8 Shop & Go in Lier.

Q8 Liberty Card

De Q8 Liberty Card is de tankkaart van Q8 voor bedrijven. Met deze kaart krijgen zij een mooie korting in alle tankstations van Q8, Q8 easy en Tango in de Benelux. Houders van de Q8 Liberty Card krijgen altijd korting op de officiële brandstofprijs.