Panos broodje

Vul je maag bij Panos

Heb je onderweg honger gekregen en ben je nog niet meteen thuis?

Dan kan je dagelijks in onze Panos-corners jouw lege maag vullen dankzij het uitgebreide aanbod. Zo kan je er op elk uur van de dag terecht voor de lekkerste snacks en broodjes voor onderweg, zowel voor de honger als voor de goesting.

Met in totaal meer dan 100 Panos-corners aan onze Q8-tankstations hoef je nooit ver te rijden om het probleem van een knorrende maag te verhelpen. Ontdek hieronder hoe wij jou zowel ’s ochtends, ’s middags als ’s avonds van je honger kunnen afhelpen met ons heerlijk aanbod. Daarnaast helpen wij jou ook uit de nood als je een brood vergeten te kopen bent.

Chocoladebroodje Panos bij Q8

Je ontbijt, lekker belangrijk

’s Ochtends geen tijd gehad om te ontbijten alvorens je de ochtendspits moest trotseren? Of sta je al zo lang in de file dat het hongerige gevoel opnieuw wat begint te knagen? Vergeet dan vooral niet dat het ontbijt nog steeds de belangrijkste maaltijd van de dag is en blijft. In onze Panos-corners kan je jezelf trakteren op de lekkerste croissants, koffiekoeken, rijsttaartjes of chocoladebroodjes. Eet je zo vroeg in de ochtend liever wat minder calorieën, dan kan je ook steeds één van onze gezonde muesli’s proberen.

Panos broodje bij Q8

De beste broodjes en delicieuze desserts

Over de middag kan je de lekkerste en krokantste broodjes bestellen in onze Panos-corners. Van een traditioneel smosje tot de meest verrassende bereidingen, je vindt altijd wel iets naar jouw zin tussen onze ter plaatse afgebakken en versbereide belegde broodjes. Al onze broodjes worden bovendien conform de allerstrengste HACCP-richtlijnen klaargemaakt. Heb je na dat broodje nog zin in iets extra ... Misschien is een frisse frambozencrumble of een heerlijke chocolademousse dan wel het ideale dessert voor jou. Nog geen idee wat je zou kiezen? Bekijk dan alvast eens het menu, en overloop wat voor lekkers Panos voor jou in petto heeft.

warme-snacks-bij-Q8

Na het vieruurtje

Komt er in de namiddag nog een hongertje of een appelflauwte opspelen? Nog een afspraak in de late namiddag of avond waar je de nodige krachten voor moet opdoen? Probeer dan zeker één van onze lekkere warme snacks. Met onder meer pizza, panizza (het heerlijke huwelijk tussen een panini en een pizza) en worstenbroodjes in de aanbieding vind je zeker een ideaal en overheerlijk tussendoortje dat je tot ’s avonds op de been houdt.

Qubo-brood-bij-Q8

Panos, jouw warme bakker

Voor velen is het wellicht een herkenbaar scenario: je bent vergeten om langs te gaan bij de bakker om een brood te kopen, maar je hebt langs de andere kant ook geen zin in een brood uit de broodautomaat. In plaats van zo’n brood dat er al de hele dag ligt, heb je liever een écht versgebakken brood om mee naar huis te nemen.

De oplossing is simpel: haal je vers brood gewoon bij onze Panos! Heel de dag door bakken wij ovenverse Qubo-broden. Je hebt er de keuze uit een heel assortiment aan versgebakken brood:

  • Qubo Wit:  Het klassieke wit brood, lekker licht met een krokante korst.
  • Qubo Bruin: Het klassieke bruine brood, een rijke smaak met een krakend korstje.
  • Qubo Zwarte Woud: Een rijke mix aan zaden en granen, en toch verrassend luchtig.
  • Qubo 100% Volkoren:  Boordevol vezels, mineralen en vitaminen.
  • Qubo 7 Granen:  Zoals de naam het zegt, met 7 gezonde en heerlijke granen.
  • Qubo Born: Boordevol vezels, mineralen, onverzadigde vetzuren en vitaminen.
  • Qubo Breughel:  Ambachtelijk lichtbruin brood met een stevige kruim.
  • Qubo Craquelique: De hemelse kruising tussen een rozijnenbrood en suikerbrood.

Veel keuze en altijd vers, net als bij de echte bakker, maar dan bij een Q8-tankstation. Het is eens wat anders, maar vooral verdomd makkelijk ook als je ‘s avonds tot de vaststelling komt dat je je brood vergeten bent.

Panos Qubo