Q8 - Tank zelf even bij in onze Panos

Tank zelf even bij in onze Panos

Heb je onderweg honger gekregen maar ben je nog niet meteen thuis? Dan kan je in de Panos bij Q8 jouw lege maag vullen. Iedere dag vind je hier een uitgebreid aanbod aan ovenverse producten.

Met meer dan 100 Panos corners bij Q8 tankstations hoef je nooit ver te gaan om je maag te kalmeren. Bekijk hieronder ons heerlijke assortiment ochtend-, lunch- en avondhapjes. Wij bieden ook vers gebakken brood aan om de volgende dag de lunchboxen van de kinderen te vullen.

Chocoladebroodje Panos bij Q8

Ontbijt als een keizer ...

’s Morgens geen tijd gehad om te ontbijten alvorens de ochtendspits te trotseren? Of sta je al zo lang in de file dat het hongerige gevoel opnieuw wat begint te knagen? In onze Panos-corners kan je jezelf trakteren op lekkere ovenverse croissants, koffiekoeken, rijsttaartjes of chocoladebroodjes. Doe je zo vroeg in de ochtend liever wat minder calorieën op, dan kan je ook steeds één van onze gezonde muesli’s of yoghurts proberen.

Panos broodje bij Q8

... en lunch als een koning.

’s Middags kan je de lekkerste en krokantste broodjes bestellen in onze Panos-corners. Van een traditioneel smoske tot de meest verrassende bereidingen, je vindt zeker en vast iets tussen onze versgebakken en versbereide belegde broodjes. Al onze broodjes worden bovendien volgens de strenge HACCP richtlijnen klaargemaakt. Heb je na dat broodje nog zin in iets extra? Misschien is een frisse frambozencrumble of een chocolademousse voor jou dan wel het ideale dessert.

warme-snacks-bij-Q8

Na het vieruurtje

Nog een afspraak in de late namiddag of avond waar je de nodige krachten voor moet opdoen? Probeer dan zeker één van onze lekkere warme snacks. Met onder meer pizza, panizza (een heerlijke combinatie van panini en pizza) en worstenbroodjes in de aanbieding vind je zeker het ideale tussendoortje dat je tot ’s avonds laat op de been houdt.

Qubo-brood-bij-Q8

Jouw broodje is ook al gebakken

Voor velen is het wellicht een herkenbaar scenario: je bent vergeten om langs te gaan bij de bakker om een brood te kopen, maar je hebt langs de andere kant ook geen zin in een brood uit de broodautomaat. Haal dan gewoon je versgebakken brood bij onze Panos! Heel de dag door bakken wij ovenverse Qubo-broden. Je hebt er de keuze uit een heel assortiment aan versgebakken brood en dit tot laat in de avond:

  • Qubo Wit:  Het klassieke wit brood, lekker licht met een krokante korst.
  • Qubo Bruin: Het klassieke bruine brood, een rijke smaak met een krakend korstje.
  • Qubo Zwarte Woud: Een rijke mix aan zaden en granen, en toch verrassend luchtig.
  • Qubo 100% Volkoren:  Boordevol vezels, mineralen en vitaminen.
  • Qubo 7 Granen:  Zoals de naam het zegt, met 7 gezonde en heerlijke granen.
  • Qubo Born: Boordevol vezels, mineralen, onverzadigde vetzuren en vitaminen.
  • Qubo Breughel:  Ambachtelijk lichtbruin brood met een stevige kruim.
  • Qubo Craquelique: De hemelse kruising tussen een rozijnenbrood en suikerbrood.

Veel keuze en altijd vers, net als bij jouw bakker van om de hoek maar dan met de ruime openingsuren van het Q8 station. Het is eens wat anders, maar super gemakkelijk als je ‘s avonds tot de vaststelling komt dat je een brood vergeten bent.

Panos Qubo