Tank vol voordelen bij Q8

Q8, da's veel meer dan een tankstation. Dankzij ons netwerk van Q8 en Q8 easy-stations is er steeds een pomp in de buurt om je tank te vullen. Rijd je elektrisch? Dan vind je met Q8 electric makkelijk een laadpaal bij één van onze 60.000 laadpunten in heel Europa. Voor kleine boodschappen of een lekkere snack kun je bij onze Delhaize Shop & Go en Panos terecht, of kom langs om een tasje lekkere Nespresso-koffie te tanken.

Onze services

Nieuws

 • Tankbeurt betalen via smartphone
  16 jun. ‘20

  Tankbeurt betalen via smartphone bij Q8, zonder KBC bankkaart te gebruiken

  De voorbije maanden ontdekten meer en meer klanten het comfort en de veiligheid van contactloos betalen. Voor wie tankt bij Q8 wordt het nog eenvoudiger.
 • mobiel tanken
  3 mrt. ‘20

  Tank vanaf nu met je smartphone bij Q8

  Tanken via een app op je smartphone, zonder bankkaarten of codes die je moet onthouden: het kan vanaf nu dankzij de Q8 smiles app en een samenwerking met Bancontact Payconic Company in de Belgische Q8-stations. “We willen hiermee tanken zo snel en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten”, aldus Koen Vankelst, Operations Director Q8 Northwest Europe.
 • parkingapp
  10 mrt. ‘20

  Q8 test parking-app die real-time vrije parkeerplaatsen op straat toont

  Naar schatting 1 op de 3 auto’s in de stad is op zoek naar een parkeerplaats. Dit is dan ook mee de oorzaak voor de slechte verkeersdoorstroming in onze steden met stress, tijdsverlies en luchtvervuiling tot gevolg. Q8 Belgium - dat zich meer en meer focust op verbeterde mobiliteit - heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen en dus affiniteit met dit probleem.