Tank vol voordelen bij Q8

Q8, da's veel meer dan een tankstation. Dankzij ons groot netwerk van Q8 en Q8 easy-stations is er steeds een pomp in de buurt om je tank te vullen. Rijd je elektrisch? Dan vind je met Q8 electric makkelijk een laadpaal bij meer dan 350.000 laadpunten in heel Europa. Voor kleine boodschappen of een lekkere snack kun je bij onze Delhaize Shop & Go en Panos terecht, of kom langs om een tasje lekkere Starbucks-koffie te tanken.

Ontdek onze services

Onze services

Our services

Q8 smiles

Registreer je en spaar Smiles

Smiles sparen? Download de Q8 smiles-app of klik hieronder om je te registreren en spaar vanaf nu Smiles bij elke tank- of shopbeurt bij Q8.  

Waarvoor wil jij je Smiles ruilen?

Kies zelf waaraan jij je Smiles het liefste spendeert: korting op je tankbeurt, beautyproducten, fashion, sportgerief, elektronica … Q8 smiles heeft voor ieder wat wils!

Smiles, Smiles en nog eens Smiles

Bij Q8 hebben we graag blije klanten. Dus gooien we er graag eens wat extra Smiles tegenaan. Je krijgt ze sowieso al bij elke tankbeurt en elke aankoop in de shop. En daarbovenop zijn er ook heel wat promo's waarmee je nóg meer en nóg sneller Smiles spaart. Smiles, Smiles en nog eens Smiles dus! 

Mobiel tanken

Voortaan tank je mobiel bij Q8. Gewoon het pompnummer ingeven in de Q8 smiles-app, en voilà: je kunt na het tanken meteen weer de baan op. Alles wat je hoeft te doen is één keer je betaalkaart aan de Q8 smiles-app koppelen. En zo spaar je ook nog eens automatisch Smiles.

Q8 smiles video's

De meest voorkomende vragen in verband met het Q8 smiles-programma en de Q8 smiles-app of kaart leggen we uit in deze handige video's.

Onze shops

De Q8 Shop & Go

In de Shop & Go bij Q8 vind je een ruim aanbod aan verse voeding. Perfect voor een snelle hap tussendoor of een uitgebreide maaltijd ’s avonds

Even bijtanken bij Panos

Hongertje onderweg? In de Panos bij Q8 vind je een uitgebreid aanbod aan kraakvers brood. Voor elk moment van de dag zit je dus goed bij Q8 – en dat helemaal op jouw ritme.

Met Starbucks blijf je gaan

Druk, druk, druk! Altijd onderweg en geen momentje voor jezelf? Neem dan zeker die welverdiende pauze bij Q8 met een heerlijke Starbucks-koffie. Want jezelf bijtanken is ook van belang!

Q8 electric

Altijd een oplaadpunt in je buurt

Geen laadstress meer met Q8 electric, want je kan terecht bij heel wat van de beschikbare oplaadpunten in Europa. Dat zijn er op dit moment meer dan 350.000 – en dat aantal blijven we verhogen!

Alles bij de hand met de Q8 electric-app

Een overzicht krijgen van de laadpalen in je buurt, het type aansluiting en het vermogen? Je laadbeurt betalen of je laadhistoriek checken? Het kan allemaal met de Q8 electric-app.

Een antwoord op al je vragen met Q8 electric support

Werkt je Q8 electric-kaart niet naar behoren of laat een oplaadpunt het even afweten De Q8 electric-service beantwoordt al je vragen.

Tankstation diensten

De prijzen aan de pomp bij Q8 easy

Tanken bij Q8 easy is bijna altijd tanken met korting. Hoe werkt dat met de kortingen en prijzen aan de pomp en wat is het verschil met een bemand Q8 station? 

Laat je auto stralen met onze carwash

Kan je auto een grondige wasbeurt gebruiken, maar heb je geen zin om zelf je handen vuil te maken? Rijd hem dan gewoon door onze Q8 carwash en rijd fonkelend weer de baan op.

Pomp je banden op bij Q8

Wist je dat je door de juiste bandenspanning op brandstof bespaart? En dat het ook veiliger is? Daarom kun je bij bijna al onze stations je bandenspanning controleren en je banden oppompen als het nodig is.

Een uitgebreid netwerk

Q8 is bijna een synoniem voor tanken in ons uitgebreid netwerk van meer dan 500 Q8 en Q8 easy-stations. Combineer tanken met een bezoekje aan de shop bij Q8 of geniet van een flinke korting op de officiële brandstofprijzen bij Q8 easy.

Tank milieuvriendelijk en zuinig CNG

CNG, Compressed Natural Gas, of aardgas onder druk is een erg milieuvriendelijke brandstof. Ze stoot 20 tot 25% minder CO2 en fijn stof uit. Rijdt jouw wagen op CNG? Dan ben je bij Q8 aan het juiste adres! Q8 opende al 6 CNG-tankstations en er komen er nog bij in de toekomst.

Nieuws