Q8 electric: altijd opgeladen

Thuis, onderweg of op het werk: jij blijft altijd opgeladen. Of tenminste: als je elektrisch rijdt. Want met Q8 electric krijg je toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Hoe? Met één kaart en één app. Een fluitje van een cent. Maak jij ook de switch? Dan krijg je bij Q8 electric ook nog eens een scherpe en transparante prijs. Waar wacht je op?

Altijd een oplaadpunt in je buurt

Geen laadstress meer met Q8 electric want je kunt terecht bij heel wat van de beschikbare oplaadpunten in Europa. Dat zijn er op dit moment zo’n 60.000 – en dat aantal blijven we verhogen!

Makkelijk toegankelijk

Omrijden op zoek naar een geschikte laadpaal? Niet meer nodig! Met de Q8 electric-kaart en app heb je gelukkig alles bij de hand om een geschikte, beschikbare laadpaal in je buurt te vinden, een laadsessie te starten en die in één beweging af te rekenen.

Hou alles bij de hand met de Q8 electric-app

Download de Q8 electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s:

 • Bekijk een overzicht van beschikbare palen, type aansluiting en vermogen.
 • Start je laadbeurt.
 • Check alle details van je laadbeurten in je laadhistoriek.

Ontgrendel het netwerk met je Q8 electric-kaart

Om al je laadbeurten in één beweging op te starten en ook af te rekenen, vraag je de Q8 electric-kaart aan in de Q8 electric-app.

 

100% transparant

Met Q8 electric kom je niet voor verrassingen te staan. Want je weet altijd op voorhand wat je betaalt, en we houden al je uitgaven netjes voor je bij.

 • Je betaalt het tarief aan de laadpaal van jouw keuze.
 • Per laadbeurt betaal je een toeslag van 35 cent, met een maximum van € 7 per maand.
 • Je vindt een duidelijk overzicht van je laadbeurten op je factuur en in de Q8 electric-app.

Een antwoord op al je vragen met Q8 electric support

Werkt je Q8 electric-kaart niet naar behoren of laat een oplaadpunt het even afweten? Q8 electric support beantwoordt al je vragen.

 • 24/7 bereikbaar op (03) 241 35 35.
 • Altijd een elektro-mobiliteitsexpert aan de lijn.

Nieuws

 • Tankbeurt betalen via smartphone
  16 jun. ‘20

  Tankbeurt betalen via smartphone bij Q8, zonder KBC bankkaart te gebruiken

  De voorbije maanden ontdekten meer en meer klanten het comfort en de veiligheid van contactloos betalen. Voor wie tankt bij Q8 wordt het nog eenvoudiger.
 • mobiel tanken
  3 mrt. ‘20

  Tank vanaf nu met je smartphone bij Q8

  Tanken via een app op je smartphone, zonder bankkaarten of codes die je moet onthouden: het kan vanaf nu dankzij de Q8 smiles app en een samenwerking met Bancontact Payconic Company in de Belgische Q8-stations. “We willen hiermee tanken zo snel en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten”, aldus Koen Vankelst, Operations Director Q8 Northwest Europe.
 • parkingapp
  10 mrt. ‘20

  Q8 test parking-app die real-time vrije parkeerplaatsen op straat toont

  Naar schatting 1 op de 3 auto’s in de stad is op zoek naar een parkeerplaats. Dit is dan ook mee de oorzaak voor de slechte verkeersdoorstroming in onze steden met stress, tijdsverlies en luchtvervuiling tot gevolg. Q8 Belgium - dat zich meer en meer focust op verbeterde mobiliteit - heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen en dus affiniteit met dit probleem.