Q8 electric: altijd opgeladen

Elektrisch rijden? Met Q8 electric krijg je met één Q8 electric-kaart en één app toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Maar sowieso: een fluitje van een cent. Maak jij ook de switch? Dan krijg je bij Q8 electric ook een scherpe en transparante prijs.

Altijd een oplaadpunt in je buurt

Q8 electric: da’s zero laadstress, want in de Q8 electric-app vind je in heel Europa altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare oplaadpunt. Momenteel hebben we er 300.000 in de aanbieding – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kan je sowieso 99% van de laders gebruiken.

Trouwens: wist je dat je niet eens moet inloggen in de app om de beschikbare laadpalen in je buurt of langs je route te zien?

Met je Q8 electric-kaart heb je toegang tot alle laders van: Allego - E-Flux - Eneco - Ionity – PitPoint - Last Mile solution – NewMotion – Chargy – TotalEnergies – EV Box - Vättenfall - Fastned en vele andere.

Hou alles bij de hand met de Q8 electric-app

Download de Q8 electric-app en krijg toegang tot heel wat handige extra’s:

 • Bekijk een overzicht van de beschikbare palen, het vermogen en het type aansluiting. Handig als je naar plekken reist waar je minder bekend bent.
 • Check vooraf welke prijs per kWh je zult betalen.
 • Onderweg bijladen? Vind vlot snelladers langs je route.
 • Bij de Q8 electric-laders (30% van alle laders in de Benelux) kan je een laadsessie starten en stoppen via de app, zonder je laadpas te gebruiken.
 • Bekijk alle details van je laadbeurten in je laadhistoriek.
 • Beheer je accountgegevens.

Ontgrendel het netwerk met je Q8 electric-kaart

Laadbeurten starten, stoppen en afrekenen? Dat doe je allemaal met je Q8 electric-kaart! Vraag ze aan via de Q8 electric-app, dan zit ze een week later in je bus.

Vergeet je Q8 electric-kaart niet te koppelen aan je app: zo verloopt je betaling automatisch en kan je je laadhistoriek van nabij opvolgen.

100% transparant

Met Q8 electric kom je niet voor verrassingen te staan. Want je weet altijd op voorhand wat je betaalt, en we houden al je uitgaven netjes voor je bij. Bovendien vind je een duidelijk overzicht van je laadbeurten op je factuur en in de Q8 electric-app.

 • De Q8 electric-kaart zelf en de levering zijn gratis voor particulieren. Je betaalt verder geen vaste kosten. Je zit dus nergens aan vast en betaalt alleen bij gebruik.
 • Je betaalt het tarief van de laadpaaloperator aan de laadpaal van je keuze. Dit tarief kan bestaan uit een bedrag per kWh en/of een bedrag per minuut en/of een startbedrag per sessie.
 • Per laadbeurt op een lader die niet van Q8 zelf is, betaal je 35 cent. En dat voor de eerste 20 transacties van een maand. Je betaalt maandelijks dus maximaal € 7 (incl. BTW) voor het gebruik van de Q8 electric-kaart.
 • Nieuwe creditcard? Wijzig dan je creditcardgegevens in de app onder ‘accountdetails’.
 • Gaat je creditcard verlopen? We sturen je automatisch een herinnering via e-mail, zodat je op tijd je nieuwe creditcardgegevens in de app kunt ingeven. Doe je dat niet op tijd, dan moeten we je Q8 electric-kaart helaas tijdelijk blokkeren.
 • Kunnen we het bedrag van je factuur niet van je creditcard incasseren, dan krijg je van ons een e-mail en blokkeren we je Q8 electric-kaart. Van zodra je je nieuwe creditcardgegevens hebt toegevoegd, incasseren we je openstaande factuur direct en deblokkeren we je kaart.
 • Ben je zelfstandige? Dan krijg je omstreeks de zevende dag van elke maand per e-mail een factuur met een overzicht van alle laadsessies van de vorige maand. Het bedrag van de factuur wordt automatisch afgehouden van je creditcard.
 • Rij je met een firmawagen en laad je met de Q8 electric-kaart? Dan maken we elke maand een totaaloverzicht van je laadbeurten en bezorgen deze aan je werkgever voor de terugbetaling.