Meer promo's, da's meer Smiles

Meer promo's, da's meer Smiles!

We toveren graag een lach op je gezicht… En dus maken we het heel makkelijk om véél Smiles bijeen te sparen. 

Bij elke tankbeurt en elke aankoop in de shop krijg je Smiles. En elke maand zijn er ook heel wat promo's waarmee je nóg meer en nóg sneller Smiles spaart. Van precisietanken tot happy hour aan de pomp of beloond worden voor shopaankopen… Er is altijd wel een reden om even te stoppen bij een Q8 of Q8 easy in de buurt en extra Smiles te scoren.

Waar vind je alle promo's?

Registreer je nu via de Q8 smiles-app of q8smiles.be, ontdek al onze promo's en spaar supersnel 500 Smiles. Want 500 Smiles kan je ruilen voor extra korting bij je volgende tankbeurt, een shopaankoop of een cadeaubon bij één van de Q8 smiles-partners.

Promo van de maand

We ronden je Smiles af naar boven

Spaar nog sneller voor je € 5 korting!

Extra Smiles? Die vallen bij Q8 zomaar uit de lucht! Want we ronden je Smiles bij elke shopaankoop én tankbeurt af naar boven. 11 Smiles worden er 20, 23 worden er 30, enzovoort. Zo zit jij weer snel aan je volgende € 5 korting.

We ronden je Smiles af naar boven

Hoe verdien je die extra Smiles? Supersimpel:

- Scan na elke aankoop je Q8 smiles-kaart of app.
- We ronden je Smiles af naar boven: check je saldo in de Q8 smiles-app of op Q8smiles.com!
- 500 Smiles? Zet ze om in een cadeau!

*Het aantal Smiles dat de klant verdient per transactie wordt afgerond naar het bovenliggende tiental. Geldig op de eerste 5 tankbeurten en 10 shopaankopen bij alle deelnemende Q8 en Q8-easy stations in België en Luxemburg van 16/8/2021 tot 30/9/2021. De promo wordt toegepast op shopaankopen van minimum € 2 en is niet geldig op shopaankopen met teruggave en op betaalkaarten. De promo wordt enkel toegepast op tankbeurten van minimum 5L van de deelnemende brandstoffen en betaalmethoden. Deze promotie is enkel geldig voor geregistreerde gebruikers binnen het Q8 smiles-programma.