Waarvoor ruil jij je Smiles?

Kies zelf bij welke partners jij je Smiles het liefste spendeert: beautyproducten, fashion, sportgerief, elektronica … Q8 smiles heeft voor ieder wat wils!

Start to Smile

Bij Q8

Een man die net zijn punten/Smiles gaat verzilveren terwijl hij naar zijn gsm kijkt naast zijn blauwe auto aan de pomp.

Korting aan de pomp

Lege tank? Smile! Scan je € 5 cadeaubon van Q8 aan de kassa in de shop en gooi je tank vol … mét korting.

Een vrouw met een Q8 smiles spaartkaart voor haar mond.

Korting bij Delhaize Shop & Go

Even bijtanken kun je ook in onze shops. Een snack, een drankje, of zelfs een volledige maaltijd! Je 500 Smiles ingeruild voor een Q8-cadeaubon? Scan deze aan de kassa en pik die € 5 ook meteen mee.

Bij de Q8 smiles-partners

ICI PARIS XL

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

Parfum, cosmetica, huidverzorging: bij ICI PARIS XL vind je alles wat je nodig hebt om te stralen. En dankzij je Smiles nog nét dat tikkeltje meer.

Torfs

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

Fashion alert! Een modieus paar schoenen, een fancy handtas of een nieuw kleedje... Je vindt het allemaal in de winkels of op de webshop van Schoenen Torfs.

H&M

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

Ga je graag modieus gekleed tegen een zacht prijsje? Met een € 5 H&M cadeaubon heb je echt geen reden meer om je volgende fantastische outfit te laten liggen.

Smartphoto

500 Smiles = € 5 cadeaubon

600 Smiles = 25 gratis afgedrukte foto’s

950 Smiles = gratis fotoboek met 52 foto’s

950 Smiles = gratis bureaukalender

Vereeuwig je mooiste familiemomenten en leukste vakantiekiekjes in een fotoalbum bij Smartphoto. Big smile gegarandeerd, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Spotify

1.000 Smiles = € 10 korting

Muziek luisteren zonder reclame of andere onderbrekingen? Check! Waar anders dan op Spotify?

Wissel 1.000 Smiles in voor een korting van 10€ op Spotify Premium Individual, zo trek je alle registers open om van elk moment een muziekaal topmoment te maken.

Zalando

500 Smiles = € 5 cadeaubon

Schoenen, kleding, accessoires, sportkleding: wat je ook wil dragen en wat je stijl ook is, je vindt het online bij Zalando met een mooie korting van €5!

Deze cadeaubon is enkel te gebruiken voor bestellingen en leveringen in hetzelfde land en -ja hoor- ze kunnen gecumuleerd worden! Niet inwisselbaar in geld.

Decathlon

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

Ben je een fietser, zwemmer, loper, yogafreak of kampeerfanaat? Rep je naar Decathlon met je € 5 cadeaubon!

Deliveroo

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

We zijn allemaal weleens te lui om te koken… En da's helemaal oké! Zeker nu je je Smiles kan omruilen voor korting bij Deliveroo. Zei iemand ‘vettige vrijdag’?

Standaard Boekhandel

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

Hé boekenwurm! Kruip je graag in de zetel met een spannende thriller of een meeslepende roman? Koop je nieuwste exemplaar dan met een korting dankzij je gespaarde Smiles.

DPG

500 Smiles = 4 weken gratis leesplezier

Lezen tot je sterretjes - pardon: Smiles - ziet? Dat kan als je je Smiles inruilt voor een abonnement van 4 weken op Het Laatste Nieuws, Humo, Dag Allemaal, Story of Primo. Da’s wekenlang het beste leesvoer in je brievenbus en op je tablet of computer!

Krëfel

500 Smiles = cadeaubon t.w.v. € 5

Is die ouwe laptop aan vervanging toe? Of spatte het scherm van je smartphone uit elkaar? Smile! Want je bezoek aan Krëfel wordt nog leuker met € 5 korting.

Kinepolis

1000 Smiles = één cinematicket

Blockbusterlover, Disneyfan of indie-adept: ruil je Smiles in en geniet gratis van je favoriete film!

Auto5

500 Smiles = € 5 korting

Een bandenwissel, check-up van je remmen of sparen voor een elektrische step? Ga met je Smiles langs bij Auto5 en vind alles wat je nodig hebt voor onderweg.

Fleurop-Interflora

500 Smiles = € 5 korting

Tover een instant smile op het gezicht van je jarige oma of toffe collega met een boeketje van Fleurop-Interflora. Ze leveren overal ter wereld én aan huis.

Rossel

500 Smiles = één maand gratis leesplezier

Ook gebeten om meer te weten? Ruil je Smiles in bij de grootste Franstalige persgroep en kies voor leesvoer van Le Soir, de streekkranten van Sudpresse of Soirmag.

Hulp nodig? Bekijk deze video’s

Hoe verzilver je Smiles?

Hoe registreren voor de Q8 app?

Hoe vraag je een Q8 smiles-kaart aan?

Vragen over Q8 smiles?