Q8 easy

Q8 easy Leuven (Korbeek-Lo)

Adres

Tiensesteenweg 354
3000 Leuven (Korbeek-Lo)

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief

Om updates te ontvangen over je favoriete stations

Prijzen

  • Diesel
  • Euro 95
  • Superplus 98
Pompprijs 1.880 EUR/L
Officiële maximum prijs* 2.027 EUR/L
Uw korting** 14.7 CENT/L
Pompprijs 1.776 EUR/L
Officiële maximum prijs* 1.918 EUR/L
Uw korting** 14.2 CENT/L
Pompprijs 2.139 EUR/L
Officiële maximum prijs* 2.139 EUR/L
Uw korting** 0 CENT/L

*De officiële prijs is de maximale prijs, berekend door het Ministerie van Economische zaken, gebaseerd op het programma overeenkomst. Op de pagina ‘Officiële maximumprijzen aardolieproducten’ vind je hierover meer informatie.

**Kortingen zijn op basis van de officiële prijs. De prijs die je betaalt aan de pomp is de officiële prijs min de korting. De hier getoonde kortingen zijn alleen geldig op dit Q8 tankstation. Wijzigingen en eventuele typefouten/publicatiefouten voorbehouden. Bij verschil is de prijs op de pomp leidend.

Betalingsmogelijkheden

Fleetpas+
Q8 Liberty Card
Visa
Bancontact
DKV
UTA
Travel Card

Promotions

Megakorting bij Q8

Megakorting bij Q8 (easy)

Goed nieuws voor wie graag minder betaalt aan de pomp: er is een megakorting op dit Q8 (easy) station! Je tankt er dus niet alleen makkelijk en snel, maar tussen 2 oktober en 15 oktober ook extra voordelig.

En nog een goeie tip: scan je Q8 smiles-app of -kaart telkens je bij Q8 tankt, want zo spaar je voor mooie cadeautjes of kortingen. Ja, zelfs bovenop zo'n megakorting!

*We verrekenen de korting direct aan de pomp bij de deelnemende stations. Deze korting geldt op de officiële prijs van diesel, Euro 95.