Delhaize Shop & Go

Alle voordelen op een rijtje

's Avonds op weg naar huis met een lege koelkast in het vooruitzicht? Stop dan gewoon snel even bij een Q8 met Shop & Go! Op meer dan 100 van onze tankstations kan je bij een Delhaize Shop & Go snel en gemakkelijk je boodschappen doen. Het is de ideale oplossing voor een plotse honger overdag of om last minute nog een avondmaal te kopen wanneer je naar huis rijdt.

Groot aanbod

Van voorgerecht tot dessert: je vindt het hier allemaal. Daarnaast vind je er melk, yoghurt en conserven, maar ook voor shampoo, tandpasta en andere beauty producten kan je bij ons terecht. Heb je niet genoeg snacks in huis? Dan kan je bij ons terecht voor een lekkere versnapering. Keuze genoeg dus. 

Altijd vers

Wij vinden het enorm belangrijk dat alle producten in de Delhaize Shop & Go bij Q8 heerlijk vers zijn! Van fruit en groenten, tot vlees, pasta en slaatjes. Kortom: alles om de vraag ‘wat eten we vandaag’ op talloze manieren te beantwoorden. 

Ruime openingsuren

Moet je overwerken? Geen probleem. Jouw Q8 met Delhaize Shop & Go heeft namelijk erg ruime openingsuren. Sommige zijn zelfs dag en nacht open. En ook op zon- en feestdagen kan je bij ons terecht. Altijd handig!