Delhaize Shop & Go

Vul je winkelmandje bij Delhaize Shop&Go

Wil je nog snel enkele boodschappen doen voor je naar huis rijdt?

Dan is Delhaize Shop & Go exact wat je zoekt. Shop & Go van Delhaize bij Q8 biedt je alle voordelen van een buurtwinkel: een groot aanbod aan verse voeding zoals fruit, groenten, vlees en vis en ruime openingsuren er bovenop. Bij meer dan 100 tankstations van Q8 kan je een Delhaize Shop & Go vinden.

's Avonds op weg naar huis en het vooruitzicht van een lege koelkast? Shop & Go is er voor jou! Op meer dan 100 van onze tankstations kan je bij een Delhaize Shop & Go je boodschappen doen. Als jij er eentje bij jou in de buurt hebt, dan weet je ongetwijfeld wel hoe handig dat kan zijn. Delhaize Shop & Go bij Q8 is de ideale oplossing voor die vergeten boodschappen of om een avondmaal te kopen onderweg naar huis.

Breed assortiment bij Shop & Go bij Q8

Alle voordelen op een rijtje

Groot aanbod

Bij Delhaize Shop & Go vind je het ruimste aanbod aan producten. Delhaize Shop & Go biedt je een breed gamma aan originele en gezonde maaltijden. Van soep tot dessert, je vindt het er allemaal. Daarnaast vind je er ook de basisproducten zoals melk, yoghurt en fruit. Heb je jouw vrienden uitgenodigd voor een filmavond, maar heb je niet genoeg drank in huis? Ook voor een lekker flesje kan je bij ons terecht. Je kan er zelfs een boeketje bloemen kopen. Handig als je iets goed te maken hebt!

vers

Altijd verse producten

Wij vinden het enorm belangrijk dat al onze producten vers zijn en hechten hier dan ook veel belang aan. Al onze producten in de Delhaize Shop & Go’s bij Q8 zijn heerlijk vers. Je vindt er verse soep, lekkere verfrissende slaatjes, huisbereide schotels, fruitsalades, verse vruchtensappen en zoveel meer.

Ruime openingsuren Shop & Go bij Q8

Ruime openingsuren

Heb je moeten overwerken en is je buurtwinkel of supermarkt al gesloten? Geen probleem! De Delhaize Shop & Go’s bij Q8 hebben namelijk erg ruime openingsuren. Sommigen zijn zelfs dag en nacht geopend. Bovendien zijn de meeste van onze Delhaize Shop & Go’s ook open op zondag. Zo kan je ook op minder voor de hand liggende momenten nog altijd je boodschappen doen, zonder je te moeten haasten.

Delhaize Shop & Go bij Q8 staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Een uitgebreid aanbod aan verse producten en een winkel met ruime openingsuren altijd bij jou in de buurt. Alleen maar voordelen dus. Stop, shop en hop!

Plus-punten sparen bij Q8

Delhaize plus-punten sparen bij Q8

Je kan trouwens ook Delhaize plus-punten sparen in de Shop & Go. Je krijgt 1 plus-punt per €2. Je verzamelt ze ook bij de andere Delhaize plus-punten partners. Zo heb je heel snel een €5 bon bij elkaar gespaard en worden tanken en boodschappen doen bij Q8 echte voordelen.