Q8-stations krijgen uniek ‘on the go’ chocolade-assortiment Godiva

Godiva

Aanbod vooral gericht op wie last-minute cadeautjes zoekt

Antwerpen, 26 november 2019 – Moet jij vaak nog op zoek naar een goedmakertje op weg naar huis of naar een last-minute cadeautje? Goed nieuws: vanaf vandaag hoef je enkel te stoppen aan een Q8-station. Daar vind je vanaf nu immers een Godiva-corner met unieke ‘on-the-go’ chocolade-geschenken. Q8 en Delhaize Shop & Go spelen hiermee in op de vraag naar meer shopping on-the-go.

Het unieke ‘on-the-go-assortiment van Godiva in prachtige verpakkingen: vanaf vandaag in 12 Q8-stations langs de snelweg in België en Luxemburg en in de komende maanden in 32 Q8-stations waarvan 20 in België en 12 in Luxemburg. Zo hoef je geen omweg meer te maken voor een mooi cadeau.

“We merken dat de vraag naar makkelijk bereikbare plaatsen om snel maar wel vers en kwalitatief te shoppen blijft stijgen, liefst op de weg die mensen toch al moeten doen”, verklaart Bert Gillis, Retail Director Benelux bij Q8. “We zijn dan ook heel blij dat we samen met Godiva nog verder op deze behoefte kunnen inspelen met premium chocolade snacks naast de verse producten van Delhaize Shop & Go, broodjes van Panos en koffie van Nespresso. Verder is ook het geschenk-assortiment een heel interessante aanvulling voor ons. We geloven dat onze stations de perfecte plek zijn om nog snel een presentje te kunnen meenemen, bijvoorbeeld onderweg naar een belangrijk businesscontact of een etentje.”

Voor meer info