Alle voordelen op een rijtje

's Avonds op weg naar huis met een lege koelkast in het vooruitzicht? Stop dan gewoon snel even bij een Q8 met Shop & Go! Op meer dan 100 van onze tankstations kan je bij een Delhaize Shop & Go snel en gemakkelijk je boodschappen doen. Het is de ideale oplossing voor een plotse honger overdag of om last minute nog een avondmaal te kopen wanneer je naar huis rijdt.

Breed assortiment bij Shop & Go bij Q8

Groot aanbod

Bij Delhaize Shop & Go vind je een uitgebreid aanbod. Van voorgerecht tot dessert: je vindt het hier allemaal. Daarnaast vind je er melk, yoghurt en conserven, maar ook voor shampoo, tandpasta en andere beauty producten kan je bij ons terecht. Heb je niet genoeg snacks in huis? Dan kan je bij ons terecht voor een lekkere versnapering. Keuze genoeg dus.

vers

Altijd vers

Wij vinden het enorm belangrijk dat alle producten in de Delhaize Shop & Go bij Q8 heerlijk vers zijn! Van fruit en groenten, tot vlees, pasta en slaatjes. Kortom: alles om de vraag ‘wat eten we vandaag’ op talloze manieren te beantwoorden. Even geen inspiratie? Dan hebben wij enkele heerlijke voorstellen voor op je bord.

Ruime openingsuren

Ruime openingsuren

Moet je overwerken? Geen probleem. Jouw Q8 met Delhaize Shop & Go heeft namelijk erg ruime openingsuren. Sommige zijn zelfs dag en nacht open. En ook op zon- en feestdagen kan je bij ons terecht. Altijd handig!