Q8 tankstation

Q8, jouw voordelige stop onderweg

Elk nadeel heeft zijn voordeel! En dat is zeker zo als je bij Q8 komt tanken. We zijn altijd wel onderweg. Meestal is het dan ook een nadeel als je nog eens moet gaan tanken, maar bij Q8 wordt dit altijd een voordeel. Want bij ons vind je alles voor onderweg.

Van deze voordelen geniet jij bij Q8 …

Delhaize Shop & Go

Delhaize Shop & Go

Weer moeten overwerken, supermarkten al gesloten en niets in huis? Of gewoon geen tijd om lang aan te schuiven aan de kassa? Dan is er de Delhaize Shop & Go bij Q8 met haar lange openingsuren en ruim aanbod aan verse producten! Bij ons kan je boodschappen doen wanneer de andere supermarkten al lang gesloten zijn. Zin in een midnight snack? Geen probleem! Heel veel van onze Shop & Go’s zijn ook 24/24 open en dit 7/7. Bij Q8 sla je dus twee vliegen in één klap, en heb je alle voordelen van een buurtwinkel met de ruimste openingsuren.

Panos

Panos

Geen tijd om uitgebreid te lunchen, maar wel zin in een broodje, lekker en vers? Dan ben je bij Q8 op het juiste adres. In meer dan honderd Q8 stations vind je een Panos met heerlijke krokante belegde broodjes voor ieders smaak. Alle producten worden ter plaatse afgebakken en bereid volgens de strenge HACCP richtlijnen. Toch meer zin in iets warms? Dan staat er ook pizza en andere warme snacks op het menu. En een lunch is niet compleet zonder een dessertje! Daarom vind je bij ons ook muffins, rijsttaartjes en andere heerlijke patisserie.

Q8 smiles

Spaar Smiles bij Q8

Bij Q8 word jij vanaf nu beloond met Smiles bij elke tankbeurt of aankoop in de shop. 500 Smiles gespaard? Ruil deze dan in voor leuke cadeaus: kortingen aan de pomp of in de shop, of bij één van onze Q8 smiles-partners. Jij kiest!

Smiles verdien je op twee manieren:

Je krijgt 1 Smile per liter brandstof die je tankt.

Je krijgt 1 Smile per euro die je uitgeeft in onze shops.

Q8 - We proudly serve Starbucks

Starbucks bij Q8

Dankzij Q8 kan jij altijd blijven gaan met een volle tank, een opgeladen wagen of iets lekkers om jezelf weer op te peppen. En die energie haal je bij ons uit een heerlijke Starbucks® koffie!

En dat is nog niet alles

Naast al deze diensten hebben we bij onze tankstations nog enkele leuke extraatjes om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Zo verlies je na je tankbeurt geen kostbare tijd meer en rijd je niet langer onnodige kilometers.

Carwash

Kan je auto een grondige wasbeurt gebruiken? In een aantal van onze stations vind je ook een Carwash waardoor je auto snel blinkt als nooit tevoren. Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s, speciaal gemaakt op maat van jouw behoefte. Een schitterend eindresultaat garanderen we je er graag bij.

bpack pakjesautomaat

Heb je gisterenavond nog enkele leuke spullen gekocht op een webshop? Maar is er niemand thuis om het pakje te ontvangen? Dat is geen probleem meer! Je vindt tegenwoordig in een aantal van onze stations een bpack pakjesautomaat. Daar kan je al jouw online aankopen gratis afhalen zonder tijd te verliezen.

Banden oppompen

Wist je dat je heel wat brandstof kan besparen door regelmatig je bandenspanning te controleren? Ook daar hebben we bij Q8 aan gedacht. Je kunt bij bijna al onze stations je bandenspanning controleren en oppompen indien nodig. Goed voor je veiligheid. En dat vinden wij heel belangrijk!

Gratis WiFi

Wil je weten waar er precies file is? Of moet je snel nog enkele mails beantwoorden? Wij zorgen ervoor dat je op onze tankstations ook online beschikbaar bent. Vele van onze Q8 stations zijn uitgerust met Telenet Hotspots. Zo mis je niets belangrijk en verveel je je geen moment.

Ben je gehaast? Dan is Q8 easy iets voor jou!

Wil je snel en goedkoop tanken, zonder alle bovenstaande diensten? Dan zijn onze onbemande Q8 easy tankstations exact wat je zoekt. Vergeet trouwens bij het tanken niet om je Q8 smiles-app of kaart te scannen. Zo spaar je ook nog eens Smiles bovenop de korting die je al krijgt. Hier dus ook alleen maar voordelen!

Niet zomaar een tankstation

Bij Q8 vind je alles voor onderweg. Wij doen er alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken in onze tankstations. Met al onze diensten zorgen we er ook voor dat je geen extra tijd moet verliezen. We koppelen het praktische aan het aangename. Een win-winsituatie dus.

Wil je weten over welke diensten jouw dichtstbijzijnde Q8 station beschikt? Check het dan snel op de stationlocator!