Q8 meer dan tanken alleen

Q8, alles voor onderweg!

Als je in de wagen zit, is dat hoogstwaarschijnlijk omdat je – al dan niet dringend – ergens heen moet. Of je nu op weg bent naar of net terugkeert van een lange werkdag, of je moet de kinderen gaan ophalen of afzetten bij de schoonmoeder om wat rust te hebben thuis, je hebt altijd wel een reisdoel voor ogen. Meestal is het een nadeel als je dan ook nog eens moet gaan tanken, maar bij Q8 wordt dit altijd een voordeel. Want bij Q8 doe je veel meer dan tanken alleen.

Van welke voordelen kan ik genieten bij Q8?

Delhaize Shop & Go

Vul je winkelmandje bij Delhaize Shop&Go

Bij ons kan je je boodschappen doen wanneer de andere supermarkten al lang gesloten zijn, en dit dankzij de Shop & Go van Delhaize. In de meer dan 100 Delhaize Shop & Go's kan je ook lang na de werkuren nog binnenspringen. Bij sommigen zelfs 24/24, en dat ook 7/7. Zo sla je twee vliegen in één klap, en combineer je bovendien alle voordelen van een buurtwinkel met de ruimste openingsuren.

Panos

Vul je maag bij Panos

Voor wie al eens een hongertje krijgt achter het stuur is er goed nieuws, want bij meer dan honderd Q8-tankstations vind je een Panos. Met lekker krokante belegde broodjes voor ieders smaak – van een klassieke ‘Club’ over een pittige ‘Texas’ tot een zuiderse ‘Serrano’ – heeft Panos zeker en vast ook iets voor jou in huis. Alle broodjes worden ter plaatse afgebakken en bereid conform de allerstrengste HACCP-normen. Toch meer zin in iets warms? Dan staan er ook pizza en andere warme snacks op het menu. Nagenieten kan met een muffin, appelcake of een ander stukje heerlijke patisserie, de ideale bondgenoot bij een kopje verse koffie.

plus-punten spaar je bij Q8

Delhaize plus-punten spaar je ook bij Q8

En dat is nog niet alles! Bij Q8 spaar je ook Delhaize plus-punten en krijg je:

  • 1 plus-punt per 2 liter brandstof*
  • 1 plus-punt per aankoopschijf van €2** in de Shop & Go’s

Wanneer je 500 plus-punten hebt verzameld, heb je recht op een plus-puntenbon ter waarde van €5. Je plus-kaart en de twee bijhorende sleutelhangers kan je aanvragen via de website van Delhaize. Bij Q8 kan je trouwens 24/24 en 7/7 plus-punten sparen via onze spaarpalen buiten op het station.

Nespresso bij Q8

Een sublieme pauze met Nespresso

Druk, druk, druk! Altijd onderweg en geen momentje voor jezelf? Neem dan zeker een welverdiende pauze in één van onze Q8-tankstations om van een lekkere Nespresso te genieten. Want wat smaakt er beter dan een lekkere kop koffie onderweg? Hij wordt dan wel niet geserveerd door George Clooney himself, maar daarom is hij niet minder lekker! In elke capsule zit een heerlijke kop koffie verscholen. Geblend, gebrand en gemalen met de grootste deskundigheid van de Nespresso koffie experts. Een puur kopje geluk!

En dit is nog niet alles

Alleen maar voordelen

Naast al deze diensten hebben we bij onze tankstations nog enkele leuke extraatjes om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Zo verlies je na je tankbeurt geen kostbare tijd meer en rijd je niet langer onnodige kilometers.

Carwash

Kan je auto een grondige wasbeurt gebruiken? In een aantal van onze stations vind je een Carwash waardoor je auto snel weer blinkt als nooit tevoren. Je kan kiezen uit verschillende wasprogramma’s, speciaal gemaakt op maat van jouw behoefte. Een schitterend eindresultaat dankzij onze service garanderen we je er graag bij.

bpack pakjesautomaat

Heb je gisterenavond nog enkele leuke spullen gekocht op een webshop? Of heb je online een nieuwe outfit gekocht, maar mag je partner dit niet weten? Dat is geen probleem meer! Je vindt tegenwoordig in een aantal van onze stations een bpack pakjesautomaat. Daar kan je al jouw online aankopen gratis afhalen zonder tijd te verliezen.

Gratis banden oppompen

Staan je autobanden wat plat? Ook dat lossen we bij Q8 graag voor je op. Je kan bij al onze stations gratis je banden oppompen. Lucht is gratis, dus logischerwijs geldt dat ook voor jouw banden! Goed voor de portemonnee, maar ook voor je veiligheid. En dat vinden wij heel belangrijk!

Gratis WiFi

Wil je weten waar er precies file is? Of moet je snel nog enkele mails beantwoorden? Wij zorgen ervoor dat je onderweg ook online beschikbaar bent. Vele van onze tankstations zijn uitgerust met Telenet Hotspots. Zo mis je niets belangrijk en verveel je je geen moment.

Ben je gehaast? Dan is Q8 easy iets voor jou!

Wil je snel en goedkoop tanken, zonder alle bovenstaande diensten, dan zijn onze onbemande Q8 easy stations exact wat je zoekt. Vergeet trouwens bij het tanken niet om je Delhaize plus-kaart te scannen. Zo geniet je een extra korting. Alleen maar voordelen dus!

Niet zomaar een tankstation

Langsgaan bij Q8 is dus meer dan tanken alleen. Wij proberen het je zo aangenaam mogelijk te maken in onze tankstations. Met al onze diensten proberen we er ook voor te zorgen dat je zo weinig mogelijk tijd verliest. We koppelen het praktische aan het aangename. Een win-winsituatie dus.

Wil je weten over welke diensten jouw dichtstbijzijnde Q8 station beschikt, check het dan snel op de stationlocator!