Q8 easy

Bij onze onbemande Q8 easy-stations tank je snel en voordelig

Hogere kortingen aan de pomp

De Q8 easy-stations zijn onbemande stations. Dat betekent dat er geen shops en geen personeel aanwezig zijn, en dat voel je aan de voordelige pompprijzen – telkens met een aanzienlijke korting in vergelijking met de officiële brandstofprijzen. Gemiddeld bespaar je zelfs 10 eurocent per liter door te tanken in een Q8 easy-station. Op een tankbeurt van 50 liter komt dat toch al snel neer op een korting van maar liefst 5 euro! Die korting verrekenen wij direct in de prijs die je aan de pomp aangeduid ziet en geldt voor iedereen. Het kortingsniveau kan verschillen per regio en hangt af van het prijsniveau van lokale concurrentie of van promotie-acties.

Nog een voordeel van Q8 easy: naastdeze mooie korting krijg je meteen ook plus-punten bij iedere tankbeurt. En hiervoor moet je gewoon jouw plus-kaart in de plus-kaartlezer steken die je aan elke Q8 easy-pomp vindt. Zo spaar je 1 plus-punt per 2 liter brandstof die je tankt. Elk plus-punt is 1 eurocent waard, waardoor je bij 500 plus-punten recht hebt op een kortingsbon ter waarde van 5 euro.

Onbemand is niet onbemind

Q8 easy-tankstations zijn uitgerust met hoogwaardige technologie om jouw veiligheid te waarborgen. Alle onbemande tankstations worden 24/24 geobserveerd en bewaakt. Er is ook altijd een luchtpomp aanwezig waardoor je veilig de weg op kan met de juiste bandenspanning. En dit volledig gratis, want veiligheid in het verkeer is van onschatbare waarde.

Onze wachtmannen zijn continu op weg om deze Q8 easy-stations te onderhouden. Dankzij hen vul je je tank op een proper station, zijn de vuilbakken geleegd en zijn er ook altijd doekjes beschikbaar om je handen na het tanken weer proper te maken. Het is niet omdat we geen shop of personeel ter plekke voorzien, dat we je daarom helemaal aan je lot overlaten.