Warning

Samen sterk tegen corona

Ook nu onze overheid maatregelen neemt om het coronavirus een halt toe te roepen, willen we jou een uitstekende service blijven bieden.
 • icons/64x64_tanken Created with Sketch.

  Tanken

  Tank altijd in je buurt, dankzij ons uitgebreide netwerk met meer dan 500 Q8 en Q8 easy-stations.
 • icons/64x64_USP4 Created with Sketch.

  Shops

  Vind alles voor onderweg in onze shops, bij Delhaize Shop & Go of Panos.
 • icons/64x64_electric Created with Sketch.

  Opladen

  Krijg toegang tot een netwerk van 60.000 oplaadpunten in de Benelux met Q8 electric.

Voor particulieren

 • Smiles

  Q8 smiles, elke keer dat ietsje meer

  Bij Q8 vertrek je na het tanken of shoppen altijd met een glimlach. Want bij elke tankbeurt en bij elke aankoop in de shop spaar je Smiles. Ruil ze in voor kortingen aan de pomp of in de shop bij Q8, of bij één van de Q8 smiles-partners.
 • Shop n Go

  De perfecte shop voor een snelle stop

  In de Delhaize Shop & Go bij Q8 vind je een ruim aanbod aan verse voeding. Perfect voor een snelle hap tussendoor of een uitgebreide maaltijd ’s avonds. En bij Panos kun je altijd terecht voor een ontbijt, lunch, vieruurtje of kraakvers brood. Voor elk moment van de dag zit je dus goed bij Q8 – en dat helemaal op jouw ritme.
 • Network

  Q8, meer dan brandstof alleen

  Moet je tanken? Onze Q8 easy-stations bieden je voortdurend brandstof aan lage prijzen. Voor al je andere behoeften, kan je de hele dag lang terecht bij onze Q8-stations met uitbater, in de Delhaize Shop & Go of bij Panos. Smiles, die kan je gewoon altijd bijtanken !

Voor professionelen

 • Q8 Liberty card

  Een tankkaart met vele extra's

  Een Q8 Liberty tankkaart in de hand betekent genieten van voordelen zoals extra kortingen, uitgesteld betalen en een handige online gratis beheertool. En bovendien altijd zorgeloos onderweg zijn: tanken kan bij meer dan 1.600 tankstations in de Benelux.
 • Mobiel tanken card

  Mobiel tanken bij Q8

  Tanken kan voortaan veilig en makkelijk. Koppel uw Q8 Liberty-kaart eenmalig in de Q8 smiles-app, zo hebt u geen plastic tankkaart meer nodig en spaart u automatisch Smiles.
 • Man driving a car

  Meteen naar Q8 Liberty Web

  Al klant bij Q8 Liberty? Ga dan direct naar de kaartmanagementomgeving. Kaartbeheer is snel en makkelijk met Q8 Liberty Web. Zo is er meer tijd voor wat er écht toe doet: ondernemen.

De wereld van Q8

 • Onze waarden

  Wat echt telt...

  Ethisch en professioneel werken dragen we bij Q8 hoog in het vaandel. En onze waarden weerspiegelen dat ook. Niet enkel de klantenervaring staat centraal, maar ook veiligheid en duurzaamheid zijn essentiële peilers in ons bedrijf.
 • Energie efficient

  Efficiënt omgaan met energie

  Bij Q8 geven we graag het goede voorbeeld. Daarom optimaliseren we voortdurend ons productaanbod en gaan we efficiënt om met energie in onze benzinestations. Van elektrische laadpalen tot CNG en zonnepanelen, je vindt het allemaal bij Q8.
 • maximumprijzen

  Officiële maximumprijzen

  De prijzen aan de pomp kunnen van dag tot dag verschillen en worden in België door verschillende factoren bepaald. Benieuwd hoe het allemaal in z'n werk gaat? We leggen het je stap voor stap uit.
 • Q8 jobs

  Haal energie uit je job

  Wil je bij een innovatieve mobiliteitsspeler werken waar professionele én persoonlijke groei voorop staan? Neem dan zeker een kijkje naar de openstaande vacatures bij Q8 of solliciteer spontaan. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team op het hoofdkantoor of word je een succesvolle uitbater van een Q8-station.

Nieuws

 • Tankbeurt betalen via smartphone
  16 jun. ‘20

  Tankbeurt betalen via smartphone bij Q8, zonder KBC bankkaart te gebruiken

  De voorbije maanden ontdekten meer en meer klanten het comfort en de veiligheid van contactloos betalen. Voor wie tankt bij Q8 wordt het nog eenvoudiger.
 • mobiel tanken
  3 mrt. ‘20

  Tank vanaf nu met je smartphone bij Q8

  Tanken via een app op je smartphone, zonder bankkaarten of codes die je moet onthouden: het kan vanaf nu dankzij de Q8 smiles app en een samenwerking met Bancontact Payconic Company in de Belgische Q8-stations. “We willen hiermee tanken zo snel en comfortabel mogelijk maken voor onze klanten”, aldus Koen Vankelst, Operations Director Q8 Northwest Europe.
 • parkingapp
  10 mrt. ‘20

  Q8 test parking-app die real-time vrije parkeerplaatsen op straat toont

  Naar schatting 1 op de 3 auto’s in de stad is op zoek naar een parkeerplaats. Dit is dan ook mee de oorzaak voor de slechte verkeersdoorstroming in onze steden met stress, tijdsverlies en luchtvervuiling tot gevolg. Q8 Belgium - dat zich meer en meer focust op verbeterde mobiliteit - heeft zijn hoofdkantoor in Antwerpen en dus affiniteit met dit probleem.