Filter

Stations

Delhaize Shop & Go bij Q8

Winkelen bij Delhaize Shop & Go

Panos bij Q8

Plezant krokant bij Panos

pluz-punten sparen bij Q8

Delhaize plus-punten sparen

Nespresso bij Q8

De subliemste Nespresso stop

Meer over Q8

Q8 easy

Bij Q8 Easy kan je snel en eenvoudig onbemand tanken

Bij Q8 easy tank je gemakkelijk en veilig je wagen vol en ga je snel weer de baan op om je trip verder te zetten. Onderweg moet dat vaak niet meer zijn, tenzij je natuurlijk liever tussendoor nog eens geniet van een ovenvers belegd broodje of een heerlijke kop koffie. Voor wie het net iets sneller en met minder poespas mag verlopen: in België vind je ruim 110 Q8 easy-stations waar je voordelig kan tanken.

BIVV

Samen streven we naar meer verkeersveiligheid

Als één van de grootste brandstofspelers op de Belgische markt, hecht Q8 enorm veel belang aan veiligheid in en rond het verkeer. Q8 slaat daarom de handen in elkaar met het BIVV, dé referentie op het vlak van verkeersveiligheid in België.

Q8 Liberty Card

De vrijheid van de Q8 Liberty Card: tanken waar je wil

De vrijheid hebben om te kiezen waar je tankt, dat biedt de Q8 Liberty Card. Waar u ook bent in de Benelux, er is altijd wel een Q8-station in de buurt. Daarbovenop biedt de Q8 tankkaart tal van voordelen.

Nieuws

Nieuws
Nieuw-Q8-service-station-Lier
Lier, 3 april 2017 – Bemand tankstation met 7/7 geopende Delhaize Shop & Go en Panos versterkt het Q8 netwerk. Op 3 april heeft de officiële opening plaatsgevonden van het nieuwe Q8-tankstation in Lier. Dit bemande tankstation is gelegen op de Hoogveldweg 131. Klanten kunnen er niet alleen tanken, ze kunnen er ook hun boodschappen doen in de nieuwe Delhaize Shop & Go.

Schrijf je in op de Q8 nieuwsbrief!