Vind je dichtstbijzijnde Q8

Filter

Stations

Ook in de huidige crisis blijven wij tot jullie dienst!

Onze tankstations, Delhaize Shop & Go's en Panos blijven geopend. Onze carwashes zijn ondertussen ook terug open.  We vragen je de richtlijnen ter plaatse maximaal te respecteren.

Dank je en blijf veilig.

Q8 smiles

Smiles sparen

Delhaize Shop & Go bij Q8

Winkelen bij Delhaize Shop & Go

Panos bij Q8

Plezant krokant bij Panos

Mobiel tanken

Mobiel tanken

Nieuws

Nieuws
Q8 electric
De coronacrisis heeft ons nog meer doen stilstaan bij onze mobiliteit. Of het niet minder kan en meer elektrisch bijvoorbeeld. Dat heeft Q8 alvast goed begrepen. Na de eerste stappen in elektromobiliteit met partners, verlegt Q8 nu resoluut de focus op elektrisch rijden. Met een uitgebreid eigen laadnetwerk op de eigen tankstations, maar ook bij mensen thuis, op parkings van retailpartners zoals Delhaize en andere bedrijven en op mobiliteitshubs bij steden en gemeenten. “Zo willen we onze klanten services bieden voor elke vorm van mobiliteit”, aldus Sven Dochez, Director Sustainable Fuels bij Q8.

Meer over Q8

Beobank Q8 World Mastercard

Het leven wordt 2% voordeliger bij Q8

Met de Beobank Q8 World Mastercard wordt tanken, inkopen doen en verwarmen 2% voordeliger bij Q8. Op jouw andere aankopen die je wereldwijd met de kaart betaalt (behalve bij andere tankstations), krijg je ook 0,5% korting. Zo haal jij nog meer uit 't leven.

Let op, geld lenen kost ook geld. Kredietopening.

Q8 kaarten

De kaarten van Q8: jouw vrijheid onderweg

De vrijheid hebben om te kiezen waar je tankt, dat biedt de Q8 Liberty Card. Waar u ook bent in de Benelux, er is altijd wel een Q8-station in de buurt. Daarbovenop biedt de Q8 tankkaart tal van voordelen. Hebt u behoefte aan optimale flexibiliteit en mobiliteit? Dan is de Q8 Mobility Card iets voor uw onderneming.